Aneka Pencils Kids Colorful Kanthi mbusak


  • Potongan: US $0.5 - 9,999 / Piece
  • Min.Order Quantity: 5000 Pieces
  • Sumber Kabisan: 10000 Pieces per Month
  • Port: NingBo
  • Sarat Pembayaran: 30% Deposit, 70% Balance TT Before Shipment
  • Detail produk

    Tags Product

    Ringkesan
    Details cepet
    Koleksi:
    mbusak
    Mbusak Gaya:
    Promotional mbusak
    Promotional mbusak Shape:
    babak
    Mbusak Koleksi:
    Pencil mbusak
    Mbusak Material:
    karet
    Panggonan Asal:
    Zhejiang, China (Mainland)
    Jeneng merek:
    Pencils Kanthi mbusak
    Panggil Model:
    Pencils Kanthi mbusak
    Material:
    ECO-TPR
    warna:
    nyampur
    Certificates:
    EN71 / CE / Non-ftalat / Cadium kurang
    packing:
    Blister Card lan minangka saben kasenengan customer 's
    Logo:
    selaras
    SupplyAbility
    SupplyAbility:
    300000 Set / Sets per Month QUALITY HIGH mbusak
    Packaging & Delivery
    Details Packaging
    unit packing + utama kothak + kaca karton
    Port
    Ningbo utawa Shanghai
    Lead Wektu :
    30 dina sawise urutan dikonfirmasi

    Description Product

     .png

    Packaging & Shipping

      2.png

    FAQ

     FAQ.png


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !