Rupa-rupa Pencils Kids Warni Jeung pamupus


  • FOB Harga: US $0.5 - 9,999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 5000 Pieces
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Pieces per Month
  • Port: NingBo
  • Sarat pembayaran: 30% Deposit, 70% Balance TT Before Shipment
  • jéntré produk

    Tags produk

    Ihtisar
    Rincian gancang
    tipe:
    pamupus
    Pamupus Style:
    promosi pamupus
    Promosi pamupus Wangun:
    buleud
    Pamupus Tipe:
    pensil pamupus
    Pamupus Bahan:
    karet
    Tempat Asal:
    Zhejiang, Cina (Daratan)
    Ngaran brand:
    Pencils Jeung pamupus
    Jumlah modél:
    Pencils Jeung pamupus
    bahan:
    Eco-TPR
    warna:
    nyampur
    sertipikat:
    EN71 / CE / Non-phthalates / Cadium low
    packing:
    Molotok Card tur salaku per syarat customer 's
    logo:
    ngaropéa
    SupplyAbility
    SupplyAbility:
    300000 Siapkeun / susunan per Bulan kualitasna pamupus
    Bungkusan & Taliwang
    Rincian bungkusan
    Unit packing + jero kotak + ékspor karton
    palabuhan
    Ningbo atawa Shanghai
    Waktos prosés :
    30 poé sanggeus urutan dikonfirmasi

    Panjelasan Produk

     .png

    Bungkusan & pengiriman barang

      2.png

    FAQ

     FAQ.png


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !